PVDF-pinnoite A / B tulenkestävä teräs komposiitti paneeli

Tulenkestävä teräs komposiitti paneeli on yhdiste isojen/kerros teräslevyjen epäorgaaniset komposiitti palonsuoja tulenkestävä ydin,
Keskustele nyt

Tuotetiedot

PVDF-pinnoite A / B tulenkestävä teräs komposiitti paneeli

Tulenkestävä teräs komposiitti paneeli on yhdiste isojen/kerros teräslevyjen epäorgaaniset komposiitti palonsuoja tulenkestävä ydin, jälkeen seostaminen polymeerin elokuvan kaksinkertaisen puolinen maalaus ja takaisin arkki pahentaa. Sitä käytetään laajalti rakennus verho odottaa korkea tulenkestävä vaatimukset. Se on kolmannen sukupolven tilalle tuotujen tuotteiden verho teräksen komposiitti seinälevy ja sisustus teräksen komposiitti paneeli. Tulenkestävä teräs komposiitti paneeli on paitsi kaikki etuja normaali teräs komposiitti paneeli mutta myös erinomainen paloturvallinen. Se on sopeutui GB8624 B1 ja A2 tulenkestävä standardi LSOH, halogeeneja, ei myrkyllinen kaasu, kova ydin kerros, helppo käsitellä ja asennus.

 

◎ Ominaisuus:

① Merkittävä tulenkestävä suorituskykyä
Korkean suorituskyvyn LSZH core 4mm AKT varaa 2O-3Omins nojalla myönteinen vaikutus 1200 15OO asteen liekki. Mukaisesti GB8624 2OO6 ”rakennusmateriaaleja palaminen suorituskykyä luokitusmenetelmä”, on B1 taso palonsuoja-aineiden ja saada NFTC sertifioinnin avulla.

Super sää kyky

PVDF pinnoite etu korroosionkestävyys, Suojakäsittelyn ja sää kyky, ei väliä kuinka kuuma aurinko tai jäädyttämällä blizzard tulenkestävä AKT on ehjä alkuperäinen täydellinen ulkonäkö.

Super voimaa kuorinta

Tehokas palonestoaine ydin, keskeinen tekninen indeksi taivutuskestävyyttä, on korkeampi kuin tulenkestävä paneeli 10 prosentilla lisää se on kuorittu 2O jaksoa lämpötila 40° C 80 ° ja ilman voimaa muutoksia.

tasainen, kattava kerros, värit erilaisia:

Pinnoite tarttuu sitoa metallien jälkeen kromatointi ja Alumiinifolio. Yhtenäisempi ja värikäs, enemmän valittavissa ja personlized

Korkea lujuus

Vahva vastustuskyky, suuri sitkeys huippulaatua maali, teräksen komposiitti paneeli on vahinkoa tuulinen ja hiekka-alueella.

 Helppo huoltaa

Helppo puhdistaa, vaikka joitakin raskaampia alueilla, tulenkestävä teräs komposiitti paneeli voi denned neutraali siivooja. Pidä se uusi jokaisen puhdistaa.

 

◎ Käyttöalue:

Tulenkestävä ACP on erinomaisesti laajalti käytössä sisä- ja ulkotilojen verho seinien koristeluun, kuten näyttelyhallit suurissa vastaanottotiloissa.

kauppoja, toimistorakennukset, hanks, Hotellit, hostellit ja huoneistot; Sitä käytetään koristaa sisäseinien, katot, Kylpyhuone, Keittiö, Parveke, mainostaulut, tunnelit, subway wails, puhelinkoppi, purjehdus ja muut teolliseen käyttöön.


Tutkimus