Asennusopas

20150207034939_28657(001).jpg

1、Alumiini komposiitti paneeli yhteys melthods käytetään yleisesti

Alumiini komposiitti paneeli käyttää metalli ja muovi käsittelyn menetelmiä käytetään yleisesti muodostaa yhteyden jälkeen käyttöön useita yleisesti käytettyjä Yhteystila:

1 niitti yhteydet
Alumiini komposiitti paneeli voidaan liittää välillä sopiva alumiini niitit levy tai levyt ja muut materiaalit sovelluksen ulkona tai korkea kosteus, Vältä käyttää niitit ruostumattomasta teräksestä core tu korroosion vaikutuksesta alumiini-muovi levy, jos käyttää Core niitti, niitti core kytketään herkeämättä voidaan peruuttaa jälkeen Countersunk pään niitit käytetään vain sisätiloissa.

(2) kanssa kierteellinen kiinnitin
On ulko- ja sisätilojen kaksi
a.Parts vahvistamisesta Ulkouima
Kun avo-apu kierre kiinnittimen pohdittava alumiini komposiitti paneeli lämpölaajeneminen kerroin välttämiseksi alumiini levy muodonmuutos koska lämpö ja puristetaan muodonmuutos aukko alumiini komposiitti paneeli edellä on suurempi kuin ruuvin halkaisija jotta vaatimusten laajentamista.

Ruostumaton teräs ruuvi tiiviste käyttö voi välttää alumiinilevy puristamiseen muodonmuutos, tulo-funktiota saatiin tarkistaa. Valitsemaan sopiva rakenne materiaali ruuvikiinnitys ruuvi pitäisi käyttää momenttiavainta tai ruuvimeisseli, varmistaa tehokkaasti tiivistys reikään pesukone muttei puristaen alumiini komposiitti paneeli pinta jätä jälkiä.

Rakentaminen ja joskus täytyy käyttää vähän drillng tai kotelo rintalastan alumiini tai pohja rakenne toteuttamiseksi kiinteät center poraus reikä ja niitti. On kiinnitettävä huomiota on varmistaa kiinnitys ruuvit ennen suojakalvon poistamista.

b.Parts vahvistamisesta sisustus

Ruuvi kiinnitys Sisäuima sovelluksen yhteyttä käyttää eri pään muoto terästä tai puuta. Ruuvit ovat yleensä salli alumiini komposiitti paneeli lämpölaajeneminen siirtymä.

Porauksella ruuvit Karppi käyttää vahvistamisesta alumiini komposiitti paneeli käyttää tavallista upotettu reikä-menetelmää tai suoraan jotta alumiini paneeli painamalla levy, tämä paneelit suurempi ruuvi sauva reiän halkaisija.

(3) muovia hitsaus (ainoa ajaksi PE siemenkodat)
Kuumalla ilmalla hitsaus yhteys voidaan soveltaa alumiini komposiitti välillä muovi välillä, sähkölämmitys ase ilmalla lämmitetty sulaminen alumiini nälkäinen polyeteeni ydin materiaali kerros ja polyeteeni hitsausnauhalla jäähdyttyä yhteys huippulaadukasta saadaan hyvä ehdolla:

Valmistele hyvä levy rajan liitäntä;

B puhdas kuumaa ilmaa;

C hitsaus lämpötila oikein;

D oikeus roottorista;

E hitsaus nopeus.

(4) bond
Käytä metalli liima / yleistä liimausta. Sisäuima mainonta aluksella, booth asettelun yhteisen metalli- tai yhteisen liimat ovat sopivia tor Komposiittilaatat liimaus, kaksipuolinen teippi sopii korkea lujuus ei ole tarvittavaa yhteyttä. Suuri liimaus voima kun tarvetta suosittelemme yksittäinen komponentti liima.

SIKA-BOND

On kiinnitettävä huomiota on, kun sitä käytetään ulkona Kun liima kyky kestää staattinen lujuus yleisen.

Kun liimattu aluminum paneeli ja muut materiaalit voivat bond epäonnistuminen johtuu lämpölaajeneminen kertoimia eri materiaaleista.

(5) liitin yhteys
Usualry myös käytettävä kiinteä yhdistelmä telineeseen, alumiini komposiitti paneeli alumiini Asetelman voi tuntua tai on valmistettu muovista ja tullut, yleensä koostuu kahdesta osasta ja koostuu ruuvi yhteys.


2、GB/T 17748-2008 alumiini komposiitti paneeli-sovelluksen opas

1. ura
Alumiini komposiitti paneeli kansi rakentamisen aikana, tulisi sijoitetuksi hem hem, vaatimusten mukaisesti, yleensä avata paikka, U tyyppi aukon tyyppi V, useita tyypillinen ura-tila on showrn kuvassa C.1. Pitäisi käyttää alumiini levy erityinen hyvin kone, varmistaa ura syvyys ei loukkaantunut alumiini vastakohta ja jättää 0,3 mm muovi kerroksen paksuus. Korttiaukossa voi mukaisesti tarvitse käyttää rajoittuu rib vahvistaminen toimenpiteitä, kuten

2. repiä elokuva
Alumiini komposiitti paneeli jälkeen asennus olisi nopeasti repäisi pois suojakalvon, suojakalvo vähentämiseksi koska ikääntymisen aiheuttama mahdollisuutta repiä elokuva vaikea, vakava jäljellä liimaa tai vakavan ilman saastuttamisen alumiinipinnan jne.

3. pinnan suojelua
Olisi vältettävä maalikalvon pinta
4. asennus suuntaan
Koska alumiini komposiitti paneeli elokuva käytetään yleensä roller pinnoite-prosessin tuotannossa pinnalla pinnoite väri saa olla tiettyyn suuntaan (erityisesti metalli väri), eri näkökulmasta katsottuna alumiini-muovi levy aistien väri voi olla joitakin erimielisyyksiä, jotta vältettäisiin tällainen ero, alumiini muovilevy olisi asennettu mukaisesti tuotannon samaan suuntaan.

5. puhdistus huolto
Alumiini komposiitti paneeli ainakin vuosi puhdistus ylläpito poistaa pinta tahrat ja haitallisia aineita, pitää pinnan puhtaana, varmistaa tuotteen normaalin käyttöiän. Olisi joustava puhdistusaine neutraali puhdistus-, pesu tulisi harkita ennen puhdistusaine haittavaikutuksia ei ole pinnoitettu alumiinilevy

6. säilytysolosuhteet
Alumiini komposiitti paneeli on säilytettävä kuivassa, viileässä, ilmastoidussa sileä, varastointia ongelmat pitäisi olla yli 70 DEGC.

7. flanger ja taivutus
Alumiini komposiitti paneeli paikka flanging sovelluksia on harkittava etukäteen hyvä taittuvat menettely toistu taitto, tarvetta ei uritettu suoraan taivutettu alumiini levy apprications, Taivutussäde vähimmäismäärän olisi oltava vähintään 30cm.

8. tukiaineeseen tiivistys
Tiivistemateriaaleista alumiini-muovi hallituksen olisi hyvä weatherability ja hyvä yhteensopivuus alumiinilevy. Tiivistemateriaalit olisi noudatettava asiaa koskevien kansallisten tai alan standardeja. Koska huono tiivistys materiaalia on helposti saastuttaa jopa korroosio alumiini komposiitti paneeli, joten testi suoritetaan ennen kaikki

sinetöinti materiaalit ja alumiini levy yhteensopivuus on tarpeen.

9. suunnittelu ja asennus

Alumiini komposiitti paneeli asennuksen suunnittelu pitäisi toteuttaa vastaavan eritelmän rakenteesta ja laajuisella lämpölaajeneminen ja supistuminen voi välttämiseksi engineering ja pinnan karheus on huono vaikutus.

10. kuljetus
Alumiini komposiitti pannel luovuttaminen ja kuljetus olisi pinotaan siististi, sileä, vakaa, Älä siirrä vetämällä naarmuttaa pinnan, collisionn ja alla.


3、Method
1、The liima suoraan rakentamista menetelmä
A、a pohja levy ja alumiini muovi komposiitti paneeli vaneri tai tasainen seinäpinta pinnoite liima-liima vahvuus, hieman kuiva, ei kiinni kädessä (mukaan lämpötila noin 10 minuuttia), alumiini-muovi-sidoslevystä liitetään vaneri, kädet taputtaa paine, kunnes alumiini muovi sidoslevystä täysin kiinni vaneri tarkastukseen. Älä käytä rautaa tai helppoa kova merkittävää vahinkoa pinta knock paikkaustyökalu

B、Joint varattu 5-10mm sauma, leikata sauma täytetään tai.

2、Double kaksipuolinen adhensive nauha ja adhensive ja käyttö
käyttäen kaksipuolinen liima nauhat (mukaan korkeus alumiini-muovi Komposiittilaatat kokoa laakerin kuormitusta, ja alhainen vaahdotettu polyuretaani tai polyeteeni kaksipuolisella teipillä) kentän muodon viilu Liitä, alueella 3O %, loput 7O % kiinni osa Liimaa päällystetty Yutian muotoinen tila, sitten alumiini-muovi-sidoslevystä liitetään päällistä kädet taputtaa täysin kiinni.

3、Curtain seinään kuiva, roikkuu rakenne
Alumiini komposiitti paneeli kevytulkoseinä rakenteen-lomakkeessa voidaan jakaa verho seinälle alumiini levy verho seinään ja komponentin tyyppi alumiini levy kevytulkoseinä kahdessa muodossa.

A、 tyyppi verho seinään on paneelit ja metallirunko (palkit, pylväät) koota kotona tehdas verho seinään, verho seinäelementit muodostaa täydellistä tukea runko verho asentaminen päällä.

B、Component tyyppi kevytulkoseinä tukee runko verho seinään sarake, kauko- ja alumiini levy asennetaan peräkkäin päällä.


4、The rakennuksen verho seinään 

Koostuu tukeva rakenne järjestelmä ja paneeli, voidaan vastapäätä ton perusrakenne tiettyjä siirtymä-ominaisuus, eikä jakaa kehon rakenne rakentamalla vaikutukset kotelo tai koriste.

Keel kokoonpanon kaavio:

5、Aluminum komposiitti paneeli luokittelu verho seinä järjestelmä
Alumiini komposiitti paneeli kevytulkoseinä lisäksi rooli sisustus, mutta myös monet toimimaan kuten ulkoseinän rakennuksen suojelu rakenne, äänieristys, lämmöneristävyys, kosteus-näyttö, joka tuuleen kyseisten tavoitteiden saavuttamiseksi Funktiot, olisi varmistettava teknologian verho seinä järjestelmä teknologian näkökohta pääasiassa jaettu suljettu ja avoin kaksi verho seinä järjestelmä.

1, suljettu tyyppi kevytulkoseinä on paneeli nivelten suljettu teipillä. Erityisiä menetelmiä tiivistys saumat voidaan jakaa märkä ja kuiva suljettu suljettu. Märkä ja suljettu säänkestävä tiiviste; tylsä ja suljettu kalvonpuhallusekstruusiolla laudaksi liimaa.

2 avoin verho seinä järjestelmä viittaa välillä kevytulkoseinä ja ulkopuolella on avattu yhteydessä. Saavuttamiseksi vaikutus lämmöneristys, äänieristys kuten vedenpitävä curtain wall-toiminto, sen sisustus on suljettu, kutsutaan myös verho seinän takana.

Avaa verho seinään elimistö tekniikka ja perinteinen täysin suljettu verho seinä rakenne on ainutlaatuisia etuja, sekä seuraavat

1. koriste metallikerroksen takana koska pitää Ilmastointi liikkeeseen pitkään, joten termisen suorituskyvyn on hyvä, voi merkittävästi vähentää vahinkoa rakennuksiin aiheuttamien lämpötila, kuten lämmön johtuminen, vähentää rakennuksen rakenne halkeamia

2. huoltaa kuiva seinä sisäilman kosteus voi olla hyvin nopeasti, uusi muuri voi nopeasti kuivattaa alas

3. yhdistelmä ja seinän eristys materiaalia voi merkittävästi vähentää melua vaikuttaa ulkona. PARANTAA Sisäuima asumismukavuutta.

4. intensiteetti tuulen paine vaikutukset rakennuksen ulkoseinän edellä väheni Avaa verho seinärakenteen niin suuri koko ruudukon levy voidaan lyhentää tai ei takana kylkiluut

5. verho seinä rakenne voi vähentää lukumäärä ja määrä kiinteän pisteen