A / B tulenkestävä titaani-sinkkikomposiittiverhoseinä

A / B tulenkestävä titaani-sinkkikomposiittiverhoseinä

Tulenkestävä titaani-sinkkikomposiitti Curtain Wall Titaani-sinkkikomposiittipaneeli äskettäin kehitetty seoskomposiittipaneeli, jota käytetään verhoseinässä. Sitä sekoitetaan titaani-sinkkiseoksilla ja tulenkestävällä mineraalimateriaalilla. Titaani-sinkkiseos on kovempaa ja kestävämpää kuin tavallinen sinkki. Se on ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tulenkestävä titaani-sinkkikomposiittiverhoseinä

Titaanisinkkikomposiittipaneeli äskettäin kehitetty seoskomposiittipaneeli, jota käytetään verhoseinässä. Sitä sekoitetaan titaani-sinkkiseoksilla ja tulenkestävällä mineraalimateriaalilla. Titaani-sinkkiseos on kovempaa ja kestävämpää kuin tavallinen sinkki. Se on elinikäinen huoltovapaa ominaisuus ja täyttää esteettisen standardin vaatimukset ja moderni verhoseinän todellinen kysyntä.

Miksi valita Titanium-Sink-paneeli?

1.Eternal-materiaalit

Sinkki on ajattomia materiaaleja, ja se voi osoittaa täysin sekä modernin tekniikan että klassisen kauneuden.

2. odotettu elämä

Sinkin käyttöikä on 80-100 vuotta tavanomaisessa ympäristössä ja kohtuullisessa asennuksessa. Muutamasta materiaalista on sama odotettu elämä kuin sinkki kaikkialla maailmassa.

3.Self parantuvat

Se voi itse parantua naarmuuntuneena tai tarkkailemassa sen kuljetuksessa ja asennuksessa tai sen käyttöiän aikana.

4. Helppo huolto

Melkein ei tarvitse puhdistaa kaiken koko eliniän aikana.

5 Yhteensopivuus

Sinkkipaneeli voi olla yhteensopiva monien muiden materiaalien, kuten alumiinin, ruostumattoman teräksen, lasin, kiven ja niin edelleen.

6 Luonnonmateriaali

Sinkki on bioelementti ihmisten eläimille ja kasveille. Sinkkiseinän sateenvarjot ovat juomavesijärjestelmän mukaisia. Se voi virrata lampi, joki ja puutarha ilman saastumista.


Tutkimus