FEVE pinnoitus A / B tulenkestävä alumiinikomposiittiverhoseinä

FEVE-pinnoitus Tulenkestävä verhoseinä Tulenkestävä ACP on alumiinilevyjen ylempi / alempi kerros, jossa on epäorgaanista komposiittista tulenkestävää tulenkestävää ydintä polymeerikalvon, kaksinkertaisen sivusuunnittelun ja taustalevyjen yhdistämisen jälkeen. Se on laajalti käytössä rakennuksen verho ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

FEVE päällystys Tulenkestävä verhoseinä

Tulenkestävä ACP on alumiinilevyjen ylempi / alempi kerros, jossa on epäorgaanista komposiitti-palamista hidastavaa tulenkestävää ydintä, polymeerikalvon, kaksinkertaisen sivusuunnittelun ja taustalevyjen yhdistämisen jälkeen. Se on laajalti käytössä rakennus verho odottaa korkea tulenkestävä vaatimuksia. Se on kolmas sukupolvi korvaamaan tuontituotteita verhoseinä ACP ja sisustus ACP. Tulenkestävällä ACP: llä ei ole normaalin ACP: n edut, vaan myös erinomainen tulenkestävä. Se on GB8624 B1- ja A2-tulenkestävän standardin, LSOH, halogeeniton, ei myrkyllistä kaasua, kova ydinkerros, helppo käsittely ja asennus.

◎ Feature:

① Huomattava Tulenkestävä suorituskyky
Korkean suorituskyvyn omaavalla LSZH-ytimellä 4mm ACP: llä voi olla 20-30 minuuttia 1200-1500 asteen liekin positiivisen vaikutuksen alaisena. GB8624-2006: n mukaan "rakennusmateriaalien palamistehokkuus luokittelumenetelmällä" on B1-tasoinen palonsuoja-aine ja pääsee läpi NFTC-sertifioinnin.

Super Weather -kyky

PVDF-päällysteen etuna korroosionkestävyys, tahrankestävyys ja sääkyvyys, riippumatta siitä, kuinka kuuma aurinko tai jäätymätön myrsky, tulenkestävä ACP on ehjä alkuperäisessä ulkonäössä.

Super kuorintavoima

Korkean suorituskyvyn omaavalla palonestoaineella tärkein tekninen indeksi, kuoriutumislujuus, on korkeampi kuin ei-tulenkestävä paneeli 10% enemmän. Se on kuoritut 2O-syklit, joiden lämpötila on 40 ° C - 80 ° ja ilman vahvuuksia.

yhtenäinen pinnoite, värivaihtoehto:

Pinnoite tarttuu sitomalla metalleja hyvin konversiopäällystyksen ja alumiinifolion jälkeen. Yhtenäisempi ja värikäs, selektiivisempi ja henkilökohtaisempi

Erittäin voimakas

Voimakas iskunkestävyys, korkea sitkeys huippulaatuinen maali, ACP: llä on vaurioita tuuli- ja hiekka-alueella.

  Helppo huolto

Helppo puhdistaa, Joissakin raskaammissa pilaantumisalueissa tulenkestävä ACP voidaan puhdistaa vain neutraalilla puhdistusaineella. Pidä se uusi jokaisen puhdistetun jälkeen.

◎ Sovellusalue:

Tulenkestävä ACP on ihanteellinen materiaali, jota käytetään laajasti sisätilojen ja ulkoseinien seinien sisustuksessa, kuten näyttelytiloissa, suurissa vastaanottotiloissa.

kauppoja, toimistorakennuksia, tiloja, hotelleja, hostelleja ja huoneistoja; Sitä käytetään sisäseinien, kattojen, kylpyhuoneiden, keittiöiden, parvekkeiden,

mainostaulut, tunnelit, metsät, puhelinjohdot, purjehdus ja muu teollinen käyttö.Tutkimus