A / B tulenkestävä kuparikomposiiviseinä

Tulenkestävä kupari-komposiittiverhoseinä Tulenkestävä kuparikomposiittipaneeli on yhdistelmä kuparilevyjen ylempää / alempaa kerrosta epäorgaanisen komposiitti-palonsuoja-aineen kanssa, joka on palamaton ydin, polymeerikalvon, kaksinkertaisen sivusuunnittelun ja taustalevyjen yhdistämisen jälkeen. Se on laajalti sovellettu ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tulenkestävä kuparikomposiittiverhoseinä

Tulenkestävä kuparikomposiittipaneeli on yhdistelmä kuparilevyjen ylempää / alempaa kerrosta, jossa on epäorgaanista komposiittista tulenkestävää tulenkestävää ydintä, polymeerikalvon, kaksipuolisen maalauksen ja taustalevyjen yhdistämisen jälkeen. Se on laajalti käytössä rakennus verho odottaa korkea tulenkestävä vaatimuksia. Se on kolmannen sukupolven korvaamaan tuontituotteita verhoseinästä Copper Composite Panel ja sisustuksen kuparikomposiittikentällä. Tulenkestävällä kuparikomposiittikentällä ei ole pelkästään normaalin ACP: n edut, vaan myös erinomainen tulenkestävä. Se on GB8624 B1- ja A2-tulenkestävän standardin, LSOH, halogeeniton, ei myrkyllistä kaasua, kova ydinkerros, helppo käsittely ja asennus.

◎ Feature:

① Huomattava Tulenkestävä suorituskyky
Korkean suorituskyvyn omaavalla LSZH-ytimellä 4 mm: n kuparikomposiittikokoonpanolla voi olla 2O-3 min. 1200-1500 asteen liekin positiivisen vaikutuksen alaisena. GB8624-2OO6: n mukaan "rakennusmateriaalien palamistehokkuus luokittelumenetelmän", se on B1 taso palonestoaineita ja saada läpi NFTC-sertifiointi.

Super Weather -kyky

PVDF-päällysteen etuna korroosionkestävyys, tahrankestävyys ja sääkyvyys, riippumatta siitä, kuinka kuuma aurinko tai jäätymissuunta, takaa tulenkestävän kuparikomposiittikentän alkuperäisessä täydellisessä ulkonäössä.

Super kuorintavoima

Korkean suorituskyvyn omaavalla palonestoaineella tärkein tekninen indeksi, kuoriutumislujuus, on korkeampi kuin ei-tulenkestävä paneeli 10% enemmän. Se on kuorittu 20 kierrosta, lämpötiloissa 40 ° C - 80 ° ja ilman vahvuuksia.

yhtenäinen pinnoite, värivaihtoehto:

Pinnoite tarttuu sitomalla metalleja hyvin konversiopäällystyksen ja alumiinifolion jälkeen. Yhtenäisempi ja värikäs, selektiivisempi ja henkilökohtaisempi

Erittäin voimakas

Vahva iskunkestävyys, korkea sitkeys huippulaatuinen maali, Kupari Composite paneeli on vaurioita tuulinen ja hiekka-alueella.

  Helppo huolto

Helppo puhdistaa, Joissakin raskaammissa pilaantumisalueissa tulenkestävä kuparikomposiittipaneeli voidaan puhdistaa vain neutraalilla puhdistusaineella. Pidä se uusi jokaisen puhdistetun jälkeen.

◎ Sovellusalue:

Tulenkestävä kuparikomposiittipaneeli on ihanteellinen materiaali, jota käytetään laajasti sisätilojen ja ulkoseinien koristeluun, kuten näyttelytiloihin, suuria vastaanottohuoneita.

kauppoja, toimistorakennuksia, tiloja, hotelleja, hostelleja ja huoneistoja; Sitä käytetään sisäseinien, kattojen, kylpyhuoneiden, keittiöiden, parvekkeiden,

mainostaulut, tunnelit, metsät, puhelinjohdot, purjehdus ja muu teollinen käyttö.


Tutkimus