TAIZHOU GANGBANG BUILDING MATERIAL Co, Ltd on perustettu vuonna 2011. Yrityksemme sijaitsee Costal Industrial Town, Sanmen, TaiZhou City, Zhejiang maakunta, joka on kaikki resurssit rannikkoalueiden talouden vyö. Päätuotteita ovat ulko/sisustus sisustus AKT, mainonta tulostus AKT, A / B luokan tulenkestävä AKT, puinen AKT, kupari komposiitti paneeli, Titanium sinkki komposiitti Panel.Steep komposiitti paneeli ja ruostumattomasta teräksestä komposiitti paneeli.


Yrityksemme pinta-ala on yli 100 MU ja 35000 neliömetriä rakentaminen alueen liiketoiminnan kehittämisessä jatkamme käyttöön ja omaksua kansainvälinen kehittynyttä tuotanto laitteiden teknisen henkilöstön ja johdon kokemus tehdä innovaatioita ja vaatii tuotemerkin, tulemme yksi tuottaja, joka voi tuottaa erittäin laaja AKT 2 mittari mahdollisimman laajaa. Pyrimme luomaan GANGBOND tuotemerkin high-end, laadukkaita ja vihreä rakennus materiaalin aloilla.


Yhtiömme pyrkii ISO9001: 2008 laatujärjestelmän sertifiointi ja kaikki tuotteemme ovat läpäisseet CTC laatusertifiointi China National rakennus materiaalin Test Center. Meillä on monia sertifikaateista CE, SGS, PSB, ASTM, BSI ja ISO14001:2004.


Jälkeen vuosien ponnistelut, että yritys on perustettu laaja myyntiverkosto kattaa yli 30 maakuntaa Kiinassa ja 150 maassa viedä eteenpäin oman tyyli, jatkamme johtaa uusi suuntaus koristeellinen rakennus materiaalit kenttien perusta kotimarkkinoilla ja ulkomailla laajentaminen uudella vuosisadalla.