A / B tulenkestävä Titanium sinkki komposiitti paneeli

A / B tulenkestävä Titanium sinkki komposiitti paneeli

Titanium sinkki komposiitti paneeli meidän äskettäin kehitetty seos komposiitti paneeli käyttää verho seinään. Se pahentaa titaani sinkkiseokset ja tulenkestävä kivennäisainetta.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

A / B tulenkestävä Titanium sinkki komposiitti paneeli

Titanium sinkki komposiitti paneeli meidän äskettäin kehitetty seos komposiitti paneeli käyttää verho seinään. Se pahentaa titaani sinkkiseokset ja tulenkestävä kivennäisainetta. Titanium-sinkin seos on kovempaa ja kestävämpi kuin tavallinen sinkki. Se on elinikäinen huoltoa ominaisuudet ja täyttää esteettinen vakiokustannuksissa ja todellisissa kysynnän moderni kevytulkoseinä.

 

Miksi valita Titanium sinkki paneeli?

1. ikuinen materiaalit

Sinkki on ajaton materiaali, ja täysin osoittaa, moderni tekniikka ulkonäkö ja klassinen kauneus.

2. odotettavissa

Sinkki tavoittaa 80-100 vuotta normaalissa ympäristössä ja kohtuullisen asennus elinikä on muutama materiaali on sama odotettavissa kuten sinkkiä ympäri maailmaa.

3.Self-parantava

Se voi sairautta kun naarmuuntunut tai huomasi sen liikenne ja asennus tai se on elinaikanaan.

4. helppo huoltaa

Se melkein ei tarvitse puhdistaa kaikki se on eliniän aikana.

5 yhteensopivuus

Sinkki paneeli voi olla yhteensopiva paljon muuta materiaalia, kuten alumiini, ruostumaton teräs, lasi, kivi ja niin edelleen.

6 luonnollinen materiaali

Sinkki on bioelement ihmisten eläimille ja kasveille. Sade vettä etsii Webistä sinkki verho seinä on mukaisesti juomavesijärjestelmän. Se voi virtaa lampi-, joki- ja puutarha ilman saasteilta.


Tutkimus