PVDF / PE Alumiinikomposiittipaneeli

PVDF / PE Alumiinikomposiittipaneeli

Wall Panel, komposiitti paneeli, seinäverhous valmistaja / toimittaja Kiinassa, joka tarjoaa PVDF / PE Alumiini komposiitti paneeli, sisustus materiaali ja rakennusmateriaali Alumiini komposiitti paneeli, hyvä joustavuus alumiini komposiitti paneeli ja niin edelleen.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Perustiedot


  • Paneelin paksuus: 3mm

  • Tehtävä: Tulenkestävä, antistaattinen, antibakteerinen, muotokestävä

  • Sertifiointi: CE, ASTM, ISO, vihreä lehti

  • Kuljetuspaketti: puupakkaus tai irtotavarana

  • Alkuperä: Taizhou, Kiina

  • Pinnoitus: pinnoitus

  • Alumiinipaksuus: 0,15mm

  • Käyttö: Ulkoseinä, verhotanko, sisustus, mainonta


  • Tekniset tiedot: 1220 * 2440 mm; Räätälöity saatavissa

  • HS-koodi: 760611

Tuotteen Kuvaus

PVDF / PE Alumiinikomposiittipaneeli

Alumiinikomposiittilevy on uusi materiaali, kun käytetään alumiinilevyn vakavaa käsittelyä pintaan, joka on kiillotettu ja päällystetty lakalla. Polyetyleeni on sen ydinkerros.
Alumiinilevy koostuu kahdesta erilaisesta materiaalista (metalli ja ei-metalliset), sillä säilytetään alkuperäisen materiaalin koostumus (alumiini, ei-metallipolyeteenimuovi). Pääominaisuudet Alkuperäisen materiaalin puutteiden voittamiseksi ja saaden monia erinomaisia materiaaleja ominaisuudet, kuten ylellisyys, koristeellinen värikylläisyys, korroosionkestävyys, hitsauskestävyys, tulipalo, kosteus, äänieristys, lämmöneristys, iskunkestävyys; kevyt, helppo lisätä Muotoilu, helppo kuljetus- ja asennus, pystyy säätämään rakenteellisia ominaisuuksia nopeasti, nämä ominaisuudet laajentavat laajaa levitystapaa alumiinilevylle

. Aluminunm-muovipaneelin rakenneVakiokoko

Vakiokoko 1220 * 2440 * 4mm
Paksuusalue 2mm ~ 8mm
Pituusalue alle 6000mm
Leveys käytettävissä 900mm ~ 2000mm
Alumiinisen ihon paksuus 0.1mm ~ 0.6mm
värit Alumiinikomposiittipaneeli
on valittu yli 100 väriä, RAL & PANTONE on hyväksyttävissä
pinnoite PE, PU, PVDF, FEVE, NANO, Antibakteerinen, Anti-staattinen, Anti-Scratch .....
Pakkaus Puu-laatikko tai irtotavarana
Toimituspäivä vakioväri, tarvitsee 7-10 päivää, erikoisväri ja leveys tarvitsevat 25 päivää
Tuotantolinjat 10 tuotantolinjaa


Tuotteen ominaisuudet :

1.ECONOMY
Niinpä laadukkaiden alumiiniplasitiivisten paneelien käytöstä on huolehdittu pitkäaikaisesta huollosta, mikä on säästänyt modeemien korkeajärjestöjen ylläpitokustannukset. koska maamme kaupungeissa on vakavia saasteita, niitä on ehkä hoidettava ja puhdistettava palvelevien vuosien varrella. Helposti puhdistettavia, ne voidaan puhdistaa neutraalilla puhdistusaineella ja puhtaalla vedellä ja tulla puhtaiksi puhdistuksen jälkeen.
2.DURABILTY
Fluorihiilipäällysteiset alumiini-muovi-komposiittipaneelit ovat erittäin kestäviä, hyvää vastustuskykyä säätä, korkeita lämpötiloja, kulumista ja saastumista vastaan jne.
3FLANTNESS
Alumiinilevyiset paneelit ovat sileät, jotta ne täyttäisivät modernin rakennuksen huippulaatuisen nautinnon,
4.LIGHT WEIGHT
Alumiini-muovi-paneelit ovat alumiinin ja plas- tiksen yhdistelmiä. Se on kevyempi kuin muut sisustusmateriaalit, mikä helpottaa asennustyötä ja lyhentää rakentamisaikaa.
5. HELPPO ASENNUS
Alumiini-muovi-paneelit voidaan helposti leikata, urilla ja taipua kaareviin tai oikeanpuoleisiin muotoihin vastaamaan sisustusvaatimuksia.
6.NON INFLAMMABLE  
Palamattomat ulkoiset alumiinilevyt suojaavat polyetyleenin ydinmateriaalia ja katkaisevat lämmönjohtavuuden polttovaiheen alkuvaiheissa, ja palovamman resistanssi kansainväliseen standardiin.
7. HENKILÖKOHTAINEN SUORITTAMINEN
Kuluttajien pyynnöstä alminum-muovipaneeli voidaan tehdä erilaisiin väreihin ja muotoihin vastaamaan alkuperäistä arkkitehtisuunnittelua, mikä tuo täydellistä purkamisen tehoa
8 . ENVIONEMENTAL-FRIENDIY
Ei muutoksia pinnoitteessa ei aiheuta saastumista ympäristölle.


sovellus:
Laajalti käytetty koriste-hankkeissa, erityisesti sisä- ja ulkokoristeluissa, kuten Kodin koristelu, Lentokenttä, asemat, pankit, hotellit, elokuvateatterit, stadionit, koulut, ravintolat, kirjastot, sairaala, toimistot, ketjukaupat, ostoskeskus ja muut julkiset rakennukset .
Tutkimus