PE pinnoite A / B tulenkestävä alumiini komposiitti paneeli

Tulenkestävä AKT on yhdiste isojen/kerros alumiini levyt epäorgaaniset komposiitti palonsuoja tulenkestävä ydin, seostaminen polymeerin elokuvan, kaksipuolinen maalaus ja takaisin arkki pahentaa.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

PE pinnoite A / B tulenkestävä AKT

Tulenkestävä AKT on yhdiste isojen/kerros alumiini levyt epäorgaaniset komposiitti palonsuoja tulenkestävä ydin, seostaminen polymeerin elokuvan, kaksipuolinen maalaus ja takaisin arkki pahentaa. Sitä käytetään laajalti rakennus verho odottaa korkea tulenkestävä vaatimukset. Se on kolmannen sukupolven tuodut tuotteet curtain wall AKT: n ja sisustus AKT. Tulenkestävä AKT on paitsi kaikki edut normaali AKT-maiden, mutta myös hyvä tulenkestävä. Se on sopeutui GB8624 B1 ja A2 tulenkestävä standardi LSOH, halogeeneja, ei myrkyllinen kaasu, kova ydin kerros, helppo käsitellä ja asennus.

 

◎ Ominaisuus:

① Merkittävä tulenkestävä suorituskykyä
Korkean suorituskyvyn LSZH core 4mm AKT varaa 2O-3Omins nojalla myönteinen vaikutus 1200 15OO asteen liekki. Mukaisesti GB8624 2OO6 ”rakennusmateriaaleja palaminen suorituskykyä luokitusmenetelmä”, on B1 taso palonsuoja-aineiden ja saada NFTC sertifioinnin avulla.

Super sää kyky

PVDF pinnoite etu korroosionkestävyys, Suojakäsittelyn ja sää kyky, ei väliä kuinka kuuma aurinko tai jäädyttämällä blizzard tulenkestävä AKT on ehjä alkuperäinen täydellinen ulkonäkö.

Super voimaa kuorinta

Tehokas palonestoaine ydin, keskeinen tekninen indeksi taivutuskestävyyttä, on korkeampi kuin tulenkestävä paneeli 10 prosentilla lisää se on kuorittu 2O jaksoa lämpötila 40° C 80 ° ja ilman voimaa muutoksia.

tasainen, kattava kerros, värit erilaisia:

Pinnoite tarttuu sitoa metallien jälkeen kromatointi ja Alumiinifolio. Yhtenäisempi ja värikäs, enemmän valittavissa ja personlized

Korkea lujuus

Vahva vastustuskyky, suuri sitkeys huippulaatua maali, AKT on vahinkoa tuulinen ja hiekka-alueella.

 Helppo huoltaa

Helppo puhdistaa, vaikka joillakin aloilla raskaampaa pilaantumisen tulenkestävä AKT puhdistetaan neutraali siivooja. Pidä se uusi jokaisen puhdistaa.


◎ Käyttöalue:

Tulenkestävä ACP on erinomaisesti laajalti käytössä sisä- ja ulkotilojen verho seinien koristeluun, kuten näyttelyhallit suurissa vastaanottotiloissa.

kauppoja, toimistorakennukset, hanks, Hotellit, hostellit ja huoneistot; Sitä käytetään koristaa sisäseinien, katot, Kylpyhuone, Keittiö, Parveke, mainostaulut, tunnelit, subway wails, puhelinkoppi, purjehdus ja muut teolliseen käyttöön.


Tutkimus