A / B tulenkestävä kupari komposiitti paneeli

Tulenkestävä kupari komposiitti paneeli on yhdiste isojen/kerros Kuparilevyt epäorgaaniset komposiitti palonsuoja tulenkestävä ydin, jälkeen seostaminen polymeerin elokuvan kaksinkertaisen puolinen maalaus ja takaisin arkki pahentaa.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

A / B tulenkestävä kupari komposiitti paneeli

Tulenkestävä kupari komposiitti paneeli on yhdiste isojen/kerros Kuparilevyt epäorgaaniset komposiitti palonsuoja tulenkestävä ydin, jälkeen seostaminen polymeerin elokuvan kaksinkertaisen puolinen maalaus ja takaisin arkki pahentaa. Sitä käytetään laajalti rakennus verho odottaa korkea tulenkestävä vaatimukset. Se on kolmannen sukupolven tilalle tuotujen tuotteiden kevytulkoseinä kupari komposiitti paneeli ja sisustus kupari komposiitti paneeli. Tulenkestävä kupari komposiitti paneeli on paitsi kaikki edut normaali AKT-maiden, mutta myös hyvä tulenkestävä. Se on sopeutui GB8624 B1 ja A2 tulenkestävä standardi LSOH, halogeeneja, ei myrkyllinen kaasu, kova ydin kerros, helppo käsitellä ja asennus.

 

◎ Ominaisuus:

① Merkittävä tulenkestävä suorituskykyä
Korkean suorituskyvyn LSZH ydin 4mm kupari komposiitti paneeli on varaa 2O-3Omins nojalla myönteinen vaikutus 1200 15OO asteen liekki. Mukaisesti GB8624 2OO6 ”rakennusmateriaaleja palaminen suorituskykyä luokitusmenetelmä”, on B1 taso palonsuoja-aineiden ja saada NFTC sertifioinnin avulla.

Super sää kyky

PVDF pinnoite etu korroosionkestävyys, Suojakäsittelyn ja sää kyky, ei väliä kuinka kuuma aurinko tai jäädyttämällä blizzard tulenkestävä kupari komposiitti paneeli on ehjä alkuperäinen täydellinen ulkonäkö.

Super voimaa kuorinta

Tehokas palonestoaine ydin, keskeinen tekninen indeksi taivutuskestävyyttä, on korkeampi kuin tulenkestävä paneeli 10 prosentilla lisää se on kuorittu 20 jaksoa 40° C lämpötilat 80 ° ja ilman voimaa muutoksia.

tasainen, kattava kerros, värit erilaisia:

Pinnoite tarttuu sitoa metallien jälkeen kromatointi ja Alumiinifolio. Yhtenäisempi ja värikäs, enemmän valittavissa ja personlized

Korkea lujuus

Vahva vastustuskyky suuri sitkeys huippulaatua maali, kupari komposiitti paneeli on vahinkoa tuulinen ja hiekka-alueella.

 Helppo huoltaa

Helppo puhdistaa, vaikka joillakin aloilla raskaampaa pilaantumisen tulenkestävä kupari komposiitti paneeli puhdistetaan neutraali siivooja. Pidä se uusi jokaisen puhdistaa.

 

◎ Käyttöalue:

Tulenkestävä kupari komposiitti paneeli on ihanteellinen materiaali laajalti käytössä sisä- ja ulkotilojen verho seinien koristeluun, kuten näyttelyhallit suurissa vastaanottotiloissa.

kauppoja, toimistorakennukset, hanks, Hotellit, hostellit ja huoneistot; Sitä käytetään koristaa sisäseinien, katot, Kylpyhuone, Keittiö, Parveke, mainostaulut, tunnelit, subway wails, puhelinkoppi, purjehdus ja muut teolliseen käyttöön


Tutkimus