TAIZHOU GANGBANG BUILDING MATERIAL CO., LTD. perustettiin vuonna 2011. Yhtiömme sijaitsee Costal Industrial Town, Sanmen, TaiZhou City of Zhejiangin maakunta, jossa on kaikki resurssit rannikkoalueiden taloudellinen vyö. Out tärkeimmät tuotteet ovat ulko- / sisustusarkkitehtuuri ACP, mainostulostus ACP, A / B-luokan tulenkestävä ACP, puu ACP, kupari komposiitti paneeli, titaani-sinkki Composite Panel. Steep Composite paneeli ja ruostumattomasta teräksestä komposiitti paneeli.


Yhtiömme pinta-ala on yli 100 MU ja 35000 neliömetrin rakentamisen alue Yritystoiminnan kehityksellä jatkamme kansainvälisten kehittyneiden tuotantolaitteiden teknisen henkilöstön ja johtamiskokemuksen hyödyntämistä Innovaatioiden tekeminen ja tuotemerkin vaatiminen tuottajat, jotka voivat tuottaa erittäin laajan ACP: n 2 metriä leveimmällä. Pyrimme luomaan GANGBANG-brändiä korkealaatuisilla, laadukkailla ja vihreillä rakennusmateriaalikentillä.


Yhtiömme pyrkii ISO9001: 2008 laatujärjestelmän sertifiointi ja kaikki tuotteet ovat läpäisseet CTC laadun sertifiointi Kiinan National Building Material Test Center. Meillä on monta viranomaistodistusta, kuten CE, SGS, PSB, ASTM, BSI ja ISO14001: 2004.


Useiden vuosien jälkeen yritys on perustanut laajan myyntiverkoston, joka kattaa yli 30 maakuntaa Kiinassa ja 150 maassa. Edistämme omaa tyyliämme. Jatkamme edelleen uuden suuntauksen koriste-rakennusmateriaalien aloilla kotimarkkinoilla ja ulkomaan laajentumisessa uudella vuosisadalla.